«Εταιρεία λαϊκής βάσης» θέλει να ενταχθεί στο «fast track»!

Μπορεί στη διαδικασία «fast track», για ταχεία αδειοδότηση μεγάλων επενδύσεων, να έχουν ενταχθεί ελάχιστα έργα τα οποία προς το παρόν βρίσκονται στα χαρτιά, αλλά φιλοδοξεί να ενταχθεί σ’ αυτήν μια εταιρεία «λαϊκής βάσης»! Ο «όμιλος Επενδύσεων και Συμμετοχών Μπίμπας ΑΒΕΕ» διαφημίζει πως όλοι οι Ελληνες μπορούν να συμμετάσχουν στο επενδυτικό σχήμα, «ξεκινώντας από 5.000 ευρώ», που θα κατασκευάσει «το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό / φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα». Το πάρκο, ισχύος 100.000 KW, πρόκειται σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας να κατασκευαστεί στην δυτική Αττική, σε γήπεδο εκτάσεως 2000 στρεμμάτων

Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις του εν λόγω ομίλου σύμφωνα με τις οποίες το φωτοβολταϊκό πάρκο θα κατασκευαστεί «με τη μέθοδο Fast-Track Invest In Greece» προκάλεσαν την παρέμβαση του Invest in Greece. Η διοίκηση του οργανισμού ανακοίνωσε πως ο όμιλος Μπίμπας «βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής αιτήματος υπαγωγής έργου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)» στις διατάξεις του fast track, χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί.

Με άλλα λόγια, ο φάκελος δεν έχει υποβληθεί και συνεπώς δεν έχει ξεκινήσει η αξιολόγησή του από το Invest in Greece ώστε να εξακριβωθεί αν μπορεί να ενταχθεί στο «fast track», ούτε έχει υπάρξει απόφαση υπαγωγής του στη συγκεκριμένη διαδικασία από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. Η διοίκηση παραδέχεται, επίσης, πως δεν είναι δυνατόν να διασταυρώσει αν το έργο που διαφημίζεται είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκεται σε διαδικασία υποβολής φακέλου για το «fast track».

Ο όμιλος Μπίμπας διαφημίζει, πάντως, πως με 5.000 ευρώ οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στο έργο, το οποίο βάπτισε «Helios – Hellas 2» ώστε να παραπέμπει στο πολυδιαφημισμένο αντίστοιχο έργο που θα υλοποιούσε το υπουργείο Περιβάλλοντος επί Γ. Παπακωνσταντίνου. Οπως αναφέρεται, μάλιστα, στη σχετική διαφημιστική καταχώρηση η επένδυση γίνεται ώστε «να καταστήσουμε την Ελλάδα, το ενεργειακό κέντρο του κόσμου»! Οποιος διαβάσει ολόκληρη την καταχώρηση αρχίζει να μπερδεύεται: Ενώ τονίζεται πως «με 5.000 ευρώ» οι επενδυτές μπορούν να συμμετάσχουν στο σχέδιο για το φωτοβολταϊκό, στη συνέχεια διαβάζουν πως η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 380.000.000 ευρώ και θα συμμετάσχουν 3.800 μέτοχοι κάθε ένας από τους οποίους καλείται να αγοράσει 5.000 μετοχές των 10 ευρώ εκάστη. Δηλαδή κάθε μέτοχος θα πρέπει να δαπανήσει 50.000 ευρώ.

Θεωρείται δεδομένο πως η επένδυση θα επιδοτηθεί με 190.000.000 ευρώ, ο όμιλος Μπίμπας θα βάλει τα άλλα 96.900.000 ευρώ (θα έχει το 51%) και οι μικρομέτοχοι τα υπόλοιπα 93.100.000 ευρώ με το ποσοστό τους στο 49%. Αν το έργο επιδοτηθεί και αν η τιμή πώλησης της παραγόμενης ενέργειας είναι 0,28 ευρώ ανά κιλοβατώρα, τότε αυτός που θα βάλει 50.000 ευρώ, θα έχει βγάλει τα λεφτά του σε λιγότερο από δύο χρόνια. Σύμφωνα με τη διαφημιστική καταχώρηση, τα έσοδα κάθε επενδυτή που θα τοποθετήσει 5.000 ευρώ θα ανέλθουν σε 659.500 ευρώ κατά την 25ετή λειτουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου! Θεωρείται, δηλαδή, δεδομένο πως οι επιδοτούμενες τιμές με τις οποίες πωλείται η ενέργεια θα μείνουν στα ύψη εις το διηνεκές. Η πραγματικότητα είναι πως οι τιμές αγοράς της ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά συνεχώς υποχωρούν καθώς οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις διαπιστώνουν πως δημιούργησαν μια ακόμα τάξη επιδοτούμενων, με υψηλότατα περιθώρια κέρδους, σε βάρος του κρατικού ταμείου.

Δημοσιεύθηκε στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

UPDATE: Σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στη διοίκηση του ομίλου γιατί προχώρησε σε δημόσια προσφορά μετοχών χωρίς να έχει ακολουθήσει τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία.

Advertisements
This entry was posted in "Ανάπτυξη", Ενέργεια and tagged , , . Bookmark the permalink.

56 Responses to «Εταιρεία λαϊκής βάσης» θέλει να ενταχθεί στο «fast track»!

 1. Ο/Η οδυσσεας μποστανογλου λέει:

  καλησπερα…εχετε ψαξει κατι περισσοτερο με την μπιμπας αβεε???ενδιαφερομαι γιατι εχω κανει συμβαση για ανεμογεννητρια και με καθυστερουν και ανησυχω.

 2. Ο/Η οδυσσεας μποστανογλου λέει:

  ζητησα τα χρηματα μου πισω και φυσικα με πιεση λογο της των ορων που ειχα βαλει στη συμβαση μου τα επεστρεψαν πισω.ευτυχως.

  • Ο/Η Αγγελικη λέει:

   κακησπερα εχουμε δωσει και εμεις χρηματα και δεν ξερω τη γινετε θα ηθελα να μαθω λεπτομεριες για το πως πηρατε τα χρηματα πισω email:aggelikiraf@gmail.com

 3. Ο/Η dim jacobou λέει:

  ειναι γεγονος οτι τα νουμερα που διαφιμιζονται ειναι πολυ καλα για να ειναι αλιθινα …αλλα αυτο ειναι συνιθης πρακτικη στην ελλαδα …. αυτο που αρχιζει να με ανησυχει ( περα απο το γεγονος οτι με τα γρικλις εχω ξεχασει την ορθογραφια ) ειναι οτι και ο οδυσσεας και η αγγελικη κανουν λογο για «χρηματα πισω » και για καθυστερησεις ……..
  ….την στιγμη που εγω ψαχνομαι να τουσ δωσω λεφτα για το hellas helios 2 .

  • Ο/Η Ελένη λέει:

   Ο όμιλος μπιμπας είναι απο τους πλέον αξιόπιστους και σοβαρούς ενεργειακούς ομίλους που πραγματικα προσφέρουν και έχουν όραμα! Είναι κρίμα να γράφονται τέτοιου είδους σχόλια

   • Ο/Η ΟΔΥΣΣΕΑΣ λέει:

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 11 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ.

   • Ο/Η Vassilopoulos Panos λέει:

    Αν ΚΥΡΙΑ μου είναι από τους «ΠΛΕΟΝ» αξιόπιστους και σοβαρούς ενεργειακούς ομίλους παρακαλώ μου λέτε ΕΝΑ εργο που έχει κάνει η εν ΛΟΓΩ εταιρεία και που?
    Και επίσης εσεις πως γνωρίζετε , έχετε επενδύσει τα χρήματά σας σε αυτήν και αν ναι κυρία μου για ποιο ΈΡΓΟ?

 4. Ο/Η capetanidis λέει:

  Μακριά άπό τον ΜΠΙΜΠΑ και όλες τις εταιρίες του…!!! Πρώτον, το έργο που έχει στην διαφήμιση δεν υπάρχει και φυσικά γίνεται παραπλάνηση ενδιαφερομένων…! Δεύτερον, οι παραδοχές που γίνονται για τις τιμές αγοράς της ηλεκτιρκής ενέργειας είναι ήδη ξεπερασμένες και έχουν μειωθεί!! Τρίτον, γιατί η ίδια η εταιρία αφού έτσι κι αλλιώς καλείται να βάλει 90+ εκ. ευρώ δεν κάνει ένα μικρότερο έργο και να κρατάει όλα τα κέρδη για πάρτη της αντί να τα μοιράζεται μαζί μας? Τέταρτον, ας φτιάξει πρώτα το έργο και μετά ας πουλήσει μερίδιά του. Πέμπτον, ο ίδιος ο ΜΠΪΜΠΑΣ εδώ και χρόνια απασχολεί την περιοχή ως τοκογλύφος… 6ον Με τα φωτοβολταικά άρχισε να ασχολείται πριν 2 χρόνια….. οπότε μέσα σε δύο χρόνια έμαθε τον τρόπο να κάνει έργο που δεν μπορούν να κάνουν οι υπόλοιπες ετιαρίες της χώρας? 7ον¨Η εταιρία έχει φάει προστιμο από την επιτροπή κεφαλαιαγορά για διάθεση μετοχών χωρίς ενημερωτικό δελτίο!!! Ποιά ετιαρία δεν έχει ενημερωτικό δελτίο και κάνει διάθεση μετοχών???? 8ον Εννοείται ότι θα έδινε χρήματα πι΄σω σε όσους τα ζητάνε για να μην σταματήσουν να του δίνουν καινούργια λεφτά οι υπόλοιποι και επειδή ακόμα είναι στο στάδιο του ‘μαζέματος’, έτσι γίνεται στις πυραμίδες και πετυχαίνουν να είναι και αξιόπιστοι ώστε να τα πάρουν χοντρά μετά!!! ΚΑΙ 9ον……. Είναι δυνατόν του 2013 να εμπιστεύεστε τα χρήματα σας σε κάποιον που λέει ότι θα σας κάνει πλούσιους μέσα σε λίγα χρόνια??? Χρυσές κότες και χρυσά αυγά δεν υπάρχουν…. Ξυπνήστε μπας και αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος…. Δεν φταίνε τα λαμόγια που μας κλέβουν…. Εμείς τους τα δίνουμε…..

 5. Ο/Η sakismouch@yahoo.gr λέει:

  ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε γιατι ημουν ετοιμος να επενδυσω στις καλλιεργιες μανιταριων αξιας 240.000ευρω .

 6. Ο/Η nikos λέει:

  Kυριε Καπετανιδη σχετικα με το σχολιο σας ότι ο μπιμπασ επιστρεφει τελικα τα χρηματα 1/ εγω δεν μπορω να παρω πισω ουτε 1 εβρο 2/ με εχουνε σκισει οι δικηγοροι ,επιμελητες ,κλητήρες παραβολα κλπ 3 /καταστραφηκα 4/μπορει να μου πει καποιος ότι πηρε τα χρηματα του πισω από το hellios HELLAS 2 ??? kαι πως ????

 7. Ο/Η elena λέει:

  και εγώ την ίδια απορία με εσάς έχω κύριε Νίκο….και δυστυχώς ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν υπάρχουν και άλλοι ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι.

 8. Ο/Η Βασιλοπουλος Πανος λέει:

  Και εγω επισης τα ίδια προβλήματα έχω μάλιστα σε σχόλια που είχα αναρτήσει στο INTERNET για να προφυλάξω και άλλουσ με απείλησε πως αν δεν τα κατεβασω δεν θα παρω ποτε τα χρηματά μου, που έτσι κι αλλιως δεν πήρα.
  Παραθέτω και επιστολη που έστειλα στον «Κύριο» Μπίμπα και βεβαίος ΜΑΚΡΙΑ απο τις εταιρείες του αν καποιος σκέφτεται να επενδύσει σε αυτόν..
  Η ασυνέπειά της εταιρείας σας έχει ξεφύγει παντός ορίου και αυτό είναι ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο. Λυπάμαι ειλικρινά για την απαράδεκτη συμπεριφορά σας. Σας είχα μετρήσει αλλιώς και δεν το περίμενα. Καταλαβαίνετε πως εφεξής δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω στο ελάχιστο από την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου, σαφώς δε επ’ ουδενί πρόκειται να δεχθώ υποδείξεις – νουθεσίες για τα σχόλια που θα αναρτήσω σε βάρος Σας στο διαδίκτυο. Είστε αντάξιός τους σε ποσοστό 100/%. Καταχρηστικά μάλιστα την προηγούμενη φορά, αξιώσατε να αποσύρω σχετικά σχόλια, απειλώντας μάλιστα πως άλλως δε θα εκπληρώσετε τη δική Σας συμβατική υποχρέωση απέναντί μου… Αρκετά πια κε Μπίμπα με την κοροϊδία Σας. Σας τη χαρίζω…
  Αν καποιος πήρε τώρα τελευταία τα χρήματά του πίσω ή ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ ασ επικοινωνήσει μαζί μου.
  vassilopoulos_p@yahoo.gr

  • Ο/Η eleni λέει:

   Δεν υπάρχει κανείς να επιμεληθεί της κατάστασης; Γιατί πρέπει να καταστραφούν οι ζωές μας χωρίς λόγο; Εγώ αν δεν τα πάρω, το δήλωσα πως θα έχουν πρόβλημα ότι και αν σημαίνει αυτό. Αν καταστραφεί η δική μου ζωή δεν με νοιάζει η δική τους! Να σημειώσω πως δεν έχω πάρει πίσω τίποτα!

  • Ο/Η giwrgos λέει:

   ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ…………..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….ΑΜΕΣΑ…………..;;;;;;

 9. Ο/Η Vassilopoulos Panos λέει:

  Ρε Ελένη το καταλαβαίνεις ότι με απειλούσε για τις αναρτήσεις στο Internet. Ποιός!!! αυτός που εδώ και 3 χρόνια εκμεταλλεύεται τους συνανθρώπους μας και εμας τους ίδιους και δεν υπάρχει κανένα κράτος Ελληνικό (πουθενά όμως) που να επέμβει και να δικαιώσει όλους εμάς. Μέχρι και μήνυση μου είπε οτι θα μου κάνει η Κυρία Μανιουδάκη γιατί είχα γράψει πως είναι απατεώνας. Ας μας απαντήση λοιπόν η εν λόγο Κυρία , ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΜΑΣ αν όχι απατεώνας?????
  «Εγώ αν δεν τα πάρω, το δήλωσα πως θα έχουν πρόβλημα ότι και αν σημαίνει αυτό. Αν καταστραφεί η δική μου ζωή δεν με νοιάζει η δική τους!» δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας μια και το κράτος είναι παντού ΑΠΩΝ.

 10. Ο/Η Vassilopoulos Panos λέει:

  Εγω αναδημοσίευσα σχόλιο της κυρίας Ελένης και δυστηχώς όπως αναφέρω δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω μαζί της , αλλά παρακαλώ να μου πείτε εσεις τι θα λέγατε και τι θα κάνατε αν εισασταν στη δική μας θέση , ευχαριστώ.

 11. Ο/Η nikos λέει:

  Αν ξεκινησε εισαγγελικη ερευνα ποιος γνωριζει να αναφερει μεχρι ποσο /που /ποτε/πως ,μπορει να στριμωχθει ο (σωτηρας) μας να βαλει το χερι στην τσεπη ?

  • Ο/Η eleni λέει:

   Όποιος γνωρίζει και έχει τη διάθεση ας με ενημερώσει τι ενέργειες έκανε, αν τα πήρε πίσω, αν όντως ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα, γιατί τηλεφωνικά δεν με ενημερώνουν από την εισαγγελία και γενικά την εμπειρία του με την εν λόγω εταιρεία!

 12. Ο/Η νικος λέει:

  Tα πραγματα είναι δυσκολα ,εμεις από το ηλιοθερμικο τουλάχιστον (οι αλλοι με τα μανιταρια κλπ ακομη κοιμουνται τον υπνο του δικαιου) πρεπει να συγκεντρωθούμε σε μια λιστα πριν είναι αργα .Και μεσω του νομου κατοπιν θα μας επιστραφουνε τα κλεμενα. Τωρα πρεπει μεσω του σαιτ μαλλον ? να γινει η αρχη .Φωτη τι λες ?

  • Ο/Η fotisk λέει:

   Πιστεύω πως χρειάζεται μια ομαδική καταγγελία στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση, όπως έμαθα. Τουλάχιστον να σωθούν οι αφελείς που μπορεί ακόμα να πιστεύουν στις ροδιές και τα μανιτάρια και τα 3.000 γιδοπρόβατα…

   • Ο/Η eleni λέει:

    Καλό θα ήταν… γιατί μεμονωμένα δεν βλέπω να βγαίνει άκρη…

   • Ο/Η ΤΡΕΛΑ3 λέει:

    ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΙ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 13. Ο/Η eleni λέει:

  αν κάνω άρση απορρήτου, οι κλήσεις που έχω κάνει στα κινητά της εταιρεία τους, είναι χιλιάδες, και φυσικά δεν έχουν απαντηθεί…. όσο για τα σταθερά τους, απαντάνε, απλά δεν βρίσκεις ποτέ κανέναν υπεύθυνο να σου απαντήσει τι θα γίνει με τα ληγμένα αξιόγραφα!

 14. Ο/Η νικος λέει:

  Τα χρηματα από το ηλιοθερμικο ξεχαστε τα, απεναντίας τωρα εχουμε να πληρωσουμε αλλα 8.000 εβρο μελλοντικα εξοδα ……..

 15. Ο/Η Αλεξία λέει:

  ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΧΑΜΕ .ΑΥΤΟΙΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ[10.000ΕΥΡ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ] ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ.ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΒΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΕ.

  • Ο/Η elena λέει:

   Παιδιά, σας παρακαλώ, όποιος έχει νεότερα ας μου πει…δεν βλέπω φως…και μας χρωστάνε πολλά….κόπους μιας ζωής. Οποιοσδήποτε έχει θέμα μαζί τους, θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου να κάνουμε κάτι στοχευμένο…. Δεν είναι δικά τους τα χρήματα και τα έχουμε πραγματικά ανάγκη!

  • Ο/Η elena λέει:

   Κυρία Αλεξία, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου….

 16. Ο/Η eleni λέει:

  …καλά τα πήρατε όλοι πίσω τα λεφτά σας;;;;;

 17. Ο/Η Νικολαος λέει:

  Εγω βλεπω ότι αντι για χρηματα θα παρουμε κολυβα …

 18. Ο/Η elena λέει:

  Θα οργανωθούμε να βγούμε στην τηλεόραση να τους ξεφτιλίσουμε μπας και ανοίξουμε τα μάτια στον κόσμο/ πάρουμε τα λεφτά μας/.τον βάλουμε φυλακή αυτόν και την κομπανία του;;;

 19. Ο/Η eleni λέει:

  Λοιπόν, εγώ ξεκινάω κινήσεις….όποιος θέλει να συμμετέχει για να διεκδικήσει τα χρήματά του ας στείλει μήνυμα, εκτός εαν τα πήρατε όλοι πίσω…

 20. Ο/Η ΤΡΕΛΑ3 λέει:

  ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΙΛ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΤΙ,ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

 21. Ο/Η ΤΡΕΛΑ3 λέει:

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ,ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

 22. Ο/Η eyagg λέει:

  Σε ποιο μαιλ η τηλεφωνο θα επικοινωνησουμε??

 23. Ο/Η Marios Poly λέει:

  http://www.koolnews.gr/ellada/587806-apo-ta-fotovoltaika-kai-ta-rodia-ston-eisaggelea-vroxi-minyseon-se-gnosti-etaireia-gia-kalistimeni-apati/
  Όποιος ενδιαφέρεται και όποιος θέλει να συμμετάσχει στο πάρτι που θα λάβει χώρα κατά την ημερομηνία που θα οριστεί η δίκη. Είμαι η μήνυση του Νοεμβρίου και η πρώτη μήνυση από την σειρά που θα ακολουθήσει στο μέλλον. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου. Επίσης αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που έχει πάρει τα λεφτά του πίσω με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλώ ας τον μοιραστεί μαζί μας γιατι είμαστε αρκετοί, που όχι μόνο μπορούμε να βοηθηθούμε από αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ κόσμο πριν πέσει σε παγίδα, είτε αν έχει πέσει και αποτελεί τον καλύτερο μεζέ, διότι δεν έχει τα χρήματα να τον κυνηγήσει ή το ποσό που έχει χάσει είναι μικρό και πιστεύει ότι δεν άξιζει τον κόπο η διαδικασία και το ρίσκο επιπλέον χρημάτων. Μάλιστα η τελευταία κατηγορία ήταν και είναι το target group . Το παραπάνω αποτελεί επιστημονικό ορισμό γιατί έχουμε να κάνουμε με επιστήμονες του είδους τόσο των φωτοβολταϊκών – μανιταριών – ροδιών-μεταλλείων κλπ όσο και ____________ οργάνωσης. Φυσικά και τα λεφτά να δοθούν πίσω, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που τόσο καιρό πάλευαν να βρεθούν στην εξουσία για να φανε. Όχι χρήματα στη συγκεκριμένη περίπτωση , αλλά να φάνε τα λαμογια και όλους αυτούς που εμπλεκονταν σε σκάνδαλα. Σας λέει τίποτα αυτό? Τέρμα οι πλάτες. Το βάρος που έρχεται θα είναι δυσβασταχτο αφού ο κάθε ένας θα τρέχει να σώσει τον εαυτό του. Ήδη γίνεται αυτό με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,σωστά?

  • Ο/Η Βασιλοπουλος Πανος λέει:

   Φιλε Μαριε επειδη ειμαι ο πρωτος που ξεκινησε τις οποιες διαδικασιες , παρακαλω να μου πεις που και ποτε για να ειμαι εκει. Στειλε λέπτομεριες στο vassilopoulos_p@yahoo.gr , περιμενω νεα σου , γιατι αν δεν πανε πισω απο τα σιδερα καποιοι απατεωνες σαν τον Μπ. δεν υπαρχει σωτηρια για την χωρα αυτη.

 24. Ο/Η NIKOS λέει:

  Επειδή βλεπω ότι καποιοι θελουνε να υποβαλουνε μυνηση μαζι με τους αρχικους μυνητες κατά της εκγληματικης οργανωσης μπιμπας &συνεργατες απατη αβεε παραθετω λινκ
  http://www.aalawfirm.gr/

 25. Ο/Η τιμος λέει:

  ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ. (www.aalawfirm.gr)

 26. Ο/Η τιμος λέει:

  Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (ΑΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ.

 27. Ο/Η θυμα ανυπαρκτης δικαιοσυνης λέει:

  Παρα τις καταγγελιες στην αστυνομια από το 2009 τα θυματα αυξάνονται η βλαβη μη αναστρεψιμη τα κλοπιμαια η δικαιοσυνη δεν τα λογαριαζει καν η εταιρειες απατης κοστιζουν 300 ευρω η δικη δεν γινεται ποτες κλπ κλπ στην Κολομβια τουλάχιστον γινεται ελεγχος στους δημαρχους απατεωνες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s